Abierto cada día de 9h-22h - Martes Cerrado Contacta con nosotros 972 501 284 C. Sta. Maria 21 de Vilabertran, Girona

restaurant La Sínia El restaurant La Sínia al municipi de Vilabertran ofereix l’autèntica carn a la brasa, amb producte de la terra i cuita amb carbó d’alzina, que li dóna aquell sabor tradicional. Les amanides i la carn a la brasa són l’especialitat de la casa, en un establiment que aposta fermament pels productes quilòmetre zero, amb productes de l’horta, cultivats al mateix municipi de Vilabertran, Girona (Alt Empordà). I carn de qualitat i també de proximitat, com per exemple el xai de ramat de l’Albera, que prové de Delfià, o la vedella de l’Empordà.

El restaurant La Sínia de Vilabertran es va fundar l’any 2005 de la mà de Juan Antonio Gimenez Font, que continua oferint la seva cuina tradicional. El restaurant està situat en un lloc immillorable, al costat de l’església de Santa Maria de Vilabertran, al bell mig de l’Empordà, i amb un local climatitzat.

 

El restaurant La Sínia de Vilabertran ofereix dinars i sopars, i els clients el que més demanen és la carn a la brasa. Però en Juan Antonio ofereix també diversos plats estrella com els cargols a la llauna o l’espatlla de xai a la brasa, plats que molta gent va expressament a Vilabertran a tastar. A més, també hi trobareu producte de temporada, com els calçots o les carxofes quan és l’època.

És un espai perfecte per a fer menjars de grup, en família, amb els amics, amb els companys de feina. Trobareu obert de les nou del matí a les deu del vespre.