Restaurant Cafè La Sínia a Vilabertran, Girona, Alt Empordà

El restaurant cafè La Sínia de Vilabertran, Alt Empordà, ofereix l’autèntica carn a la brasa, amb producte de la terra i cuita amb carbó d’alzina, que li dóna aquest sabor tradicional. Les amanides i la carn a la brasa són l’especialitat de la casa, en un establiment que aposta fermament pels productes quilòmetre zero, amb productes de l’horta, conreats en el mateix municipi de Vilabertran, Girona (Alt Empordà). I carn de qualitat i també de proximitat, com ara el xai de ramat de l’Albera, que prové Delfià, o la vedella de l’Empordà.

El restaurant cafè La Sínia de Vilabertran ofereix dinars i sopars, i més de la carn a la brasa, també hi ha diversos plats estrella com els cargols o l’espatlla de xai a la brasa, plats que molta gent va expressament a Vilabertran per provar. A més, també trobareu productes de temporada, com els calçots o les carxofes quan és l’època.

El restaurant cafè La Sínia de Vilabertran és un espai perfecte per fer dinars de grup, en família, amb els amics o amb els companys de feina. Està situat en un lloc immillorable, al costat de l’església de Santa Maria de Vilabertran, enmig de l’Empordà, i amb un local climatitzat.

La Sinia Vilabertran

Especialitat en carns a la brasa, embotits ibèrics i cuina catalana